banner1

Om FSB

Hvem er vi

Fuglebjerg selvejende Byggevirksomhed er et boligadministrationsselskab, som administrerer ialt 408 lejeboliger, fordelt på 266 almene boliger 130 ældreboliger og 12 ungdomsboliger.

Virksomheden blev etableret i 1947 af nogle driftige lokale entrepenører. Siden er der løbende blevet bygget nye boliger og idag er der bygget 408 boliger fordelt på 12 afdelinger i Fuglebjerg og Sandved Tornemark.

Det er virksomhedens mål, at kunne tilbyde almene boliger af en god kvalitet til priser, som ligger under priserne på almene boliger i størrre omkringliggende byer.

Administrationen varetages af bogholder Henriette Aamand som varetager telefonen, bogholderriet, registrering og administration af lejere. Hvis du vil hører mere om evt. venteliste eller andet da ring til Henriette.

Ejendomsinsfunktionær Jesper Raschau varetager pasningen af boligerne og sikre lejerne altid har mulighed for at henvende sig til boligforeningen såfremt der er mangler eller skader på lejemålets bygninger m.m..  

Boligforeningen styres og ledes af et præsentantskab og en bestyrelse. Endvidere er der 6 af de 12 afdelinger som har en beboerbestyrelse. 

Forretningsfører Michael Sørensen varetager regnskab og budget.